В Демидівській громаді попрощались з загиблим Назаром Потамашнєвим

Сьогодні Демидівська територіальна громада вшанувала військовослужбовця, який віддав своє життя у війні з росією. У церкві Івана Богослова ПЦУ відспівали Назара Потамашнєва, 1988 року народження.

13 вересня військовослужбовець загинув під час виконання бойового завдання у Харківській області. Назар Потамашнєв народився і виріс у Демидівці, навчався у Демидівському ліцеї. Після початку повномасштабного вторгнення росії повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України.

“Сьогодні вкотре тримаємо в руках запалену свічу на честь загиблого воїна. Назар віддав своє життя за те, щоб ми мали спокійний сон, щоб наші діти могли ходити до школи, дорослі – працювали. Але насправді, доки ми не переможемо у цій війні, у нас не буде ні спокійного сну, ні роботи, ні навчання. Тож робімо все, щоб наблизити перемогу, допомагаймо нашим військовим усім, чим можемо”, – наголосив у скорботному слові благочинний Демидівського благочиння, протоієрей Василь Іваник.

До молитви за упокій душі спочилого разом із родиною, небайдужими та армійцями, долучилися сотні демидівчан.

Після богослужіння процесія з труною пройшла Демидівкою до кладовища. Перехожі зупинилися, схилили голови та зі сльозами на очах провели армійця в останню дорогу.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Демидівська селищна рада

Вічна пам’ять, честь і шана Герою!

Демидівська селищна рада