Умисне вбивство: зарізав через ревнощі

Повідомлення про конфлікт, який виник між чоловіками у будинку в селі Крилів колишнього Корецького району, до поліції надійшло вчора, 26 лютого, близько 19:10. 

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку 35-річного жителя села Крилів розпивали спиртні напої 58-річний дядько, співмешканка та 37-річний товариш, який приїхав у гості із Хмельниччини. 

Близько 19 години між господарем та гостем виник конфлікт, який швидко переріс у бійку. Під час сутички 35-річний чоловік спочатку наніс один удар по голові поліном 37-річному, а потім вдарив його кухонним ножем в шию. 

Медики «швидкої» намагалися врятувати життя потерпілому, втім від отриманих травм він помер на місці події. 
«35-річного жителя села Крилів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник відділення поліції №7 (Корець) Вадим Мельник. — Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України».

Як пояснив затриманий поліцейським, так вчинив через ревнощі до своєї 35-річної співмешканки. 

Відомо, що сім’я не є благополучною та виховує троє малолітніх дітей, які на момент вчинення злочину перебували в іншій кімнаті.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області