У Володимирецькій селищній раді обрали заступників голови

Вчора, 8 грудня відбулось засідання новообраної Володимирецької селищної ради. Депутати та голова ради Василь Ковенько склали присягу та отримали посвідчення, після чого перейшли до робочих питань порядку денного.

Зокрема, шляхом таємного голосування було обрано секретаря селради – Юрія Блищика, депутата від партії «Слуга народу». Заступниками обрано Івана Базаку (депутат від партії «За майбутнє»), Арсенія Котовича (депутат від партії ВО «Батьківщина»), Анатолія Рижого (голова Володимирецької райдержадміністрації.

Також депутати затвердили Регламент, утворили постійні комісії, затвердили структуру виконавчих органів ради, утворили виконавчий комітет. Так, було схвалено створення фінансового відділу та відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, молоді та спорту, а також Комунальної установи «Централізована бухгалтерія відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, молоді та спорту».

Наостанок депутати створили комісію з реорганізації та прийому-передачі майна сільських рад та внесли зміни до бюджетів Володимирецької селищної ради, Берестівської та Половлівської сільських рад.

Нагадуємо, що до складу ради обрано 26 депутатів від 8 політичних партій:

ПП «ЗА МАЙБУТНЄ» – 6 депутатів;

ПП «Партія розвитку громад» – 4 депутати;

ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» – 3 депутати;

ПП Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 3 депутати;

ПП «СЛУГА НАРОДУ» – 3 депутати;

ПП «ПРОПОЗИЦІЯ» – 3 депутати;

ПП Всеукраїнське об’єднання «Свобода» – 2 депутати;

Українська Народна Партія – 2 депутати