У військовій формі на трофейному танку. Добкін здивував соцмережі

Українці обговорюють фото та відео харківського політика Михайла Добкіна у військовій формі

У мережі з’явилися фото та відео колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації, народного депутата Верховної Ради восьмого скликання  Михайла Добкіна, який раніше не мав проросійські погляди, у військовій формі. Фото та відео розмістила донька політика Алла Добкіна у своєму Instagram.

«Ви запитували де мій тато… У відрядженні, у дуже короткому. Люблю і пишаюся! Слава Україні та нашій землі», – підписала вона світлину батька у військові формі.

Також Алла Добкіна поширила відео, як її батько оглядає трофейний російський танк.

Користувачі соцмереж активно обговорюють новий образ харківського політика.

Колишній народний депутат Андрій Лозовий заявив, що Добкін пішов служити до війська «далеко не вчора» і що той нібито від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну допомагав військовим, які боронили Харків.

«24 лютого о 7:30 ранку мені зателефонував Михайло Маркович Добкін. Каже: ти ж там с військовими дружиш, скажи, кому яка потрібна допомога? І жодного разу не відмовив, коли я тижнями просив щось допомогти козакам, котрі боронили Харків. Віддав навіть свої гвинтівки і броньовий крузак, на якому сам їздив», – розповів Лозовий.

Екснардеп, коментуючи обговорення щодо Добкіна у соцмережах, наголосив, що «це абсолютно нормально, коли у людини змінюються погляди». Лозовий також оприлюднив особисте листування з Добкіним щодо служби того у війську.