У Вараському районі трапилась пожежа в приватному господарстві

У Вараському районі рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві

26 листопада о 23:34 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному домогосподарстві в смт. Володимирець Вараського району.

За вказаною адресою було направлено черговий караул бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС.

По прибуттю до місця виклику було встановлено що через щільну забудову відбулося поширення вогню з цегляної господарчої споруди (10х4м.) на прибудову дровітні (6х6м.) та прибудовану дерев'яну господарчу споруду (10х3,5м.). Також існувала загроза перекидання пожежі на поруч розташовані житлові будинки та інші надвірні будівлі. Відтак додатково керівником гасіння пожежі було залучено резервний караул підрозділу.

До того, як пожежу вдалося приборкати вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття цегляної господарчої споруди, прибудову дровітні та дерев'яної господарчої споруди, близько 10 м² пиломатеріалів, 2 тонн сіна, 200 тюків соломи, 30 м³ рубаних дров, 2 газових балони, 3 бідони відпрацьованого мастила та речі домашнього вжитку.

Також вдалося запобігти перекидання пожежі на поруч розташовані житлові будинки, господарчу споруду, врятовано автомобіль та 2 велосипеди.

Причина пожежі та обсяг завданих збитків наразі з'ясовуються.

До гасіння пожежі було залучено 2 пожежні автоцистерни та 9 рятувальників ДСНС.

ГУ ДСНС у Рівненській області