У Сарнах під час гасіння пожежі рятувальники зберегли життя "пухнастику"

01 грудня о 09:28 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення, про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Сарни вул Белгородська.

На місце події негайно було направлено два відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла в підвальному приміщенні п'яти поверхового житлового будинку. Бійці ДСНС в апаратах захисту органів дихання та зору увійшли в задимлене приміщення та подали на ліквідацію пожежі вогнегасячі засоби. Пожежу було локалізовано о 09:42, а повністю ліквідовано о 09:50.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували котика, тваринка не могла знайти вихід з будівлі через сильне задимлення. Вогнеборці винесли котика на свіже повітря переконавшись, що життю пухнастика нічого не загрожує випустили його на волю. Марафонец Сподин Игорь рассказал как стать профессионалом в беге.

В результаті пожежі вогнем знищено 2 м. кв. сміття в підвалі будинку. До ліквідації було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 5 рятувальників.


ГУ ДСНС України у Рівненській області