У Рівному жінка напала та пограбувала 8-річного хлопчика

У Рівному невідома жінка пограбувала восьмирічного хлопчика. Вона напала на школяра, коли той ішов до свого під'їзду, – повідомляють у пресслужбі поліції. Хлопчик не травмований, вона забрала у нього 70 гривень.

Повідомили у Суспільному.

Інцидент трапився орієнтовно о 20:40 у середу, 27-го січня, на вулиці Міцкевича у Рівному. Невідома жінка підійшла до дитини, коли хлопчик збирався зайти до під'їзду будинку, у якому він проживає. Грабіжниця закрила школяреві рота рукою та відтягнула його за будівлю.

"У дитини з собою було 70 гривень у зворотній кишені куртки. Їх і забрала ця жінка. Тілесних ушкоджень хлопчик не отримав", – повідомили у пресслужбі поліції.

Батьки дитини звернулися до правоохоронців. Слідчі проводять досудове розслідування за фактом вчинення пограбування спільно з насильством. Проводять слідчі та розшукові дії, аби встановити особу невідомої.

 
У Рівному жінка пограбувала дитину

В мережі оприлюднили відео пограбування школяра у Рівному. На нього напала жінка, закрила рота та відтягнула за будинок: https://bit.ly/2KZj435 Posted by UA: Рівне on Thursday, January 28, 2021