У Рівному за один день викрали два велосипеди

Фото поліція

Повідомлення про зникнення велосипедів на вулиці Князя Романа та Дубенська обласного центру надійшли до поліції за минулі дві доби.

Учора, шостого червня, близько дев’ятої ранку до поліції звернулась 34-річна рівнянка, що невідома особа викрала велосипед «Оptima bikes», який вона залишила на сходинковій площадці, пристебнувши до перил тросом.

Уже через кілька годин рівненські поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Він зізнався поліцейським, що крадений велосипед здав у ломбард.

Слідчі у рамках кримінального провадження вирішують питання про вилучення велосипеду та призначення товарознавчої експертизи.

Крім того, за допомогою до поліції звернувся 35-річний житель обласного центру, який необачно залишив двоколісний біля магазину. Зловмисник, скориставшись ситуацією, схопив велосипед і втік. Оперативники встановили, що крадіжку вчинив 31-річний рівнянин, який теж перебував на лаві підсудних за майнові злочини. Він пояснив працівникам поліції, що крадену річ одразу ж продав незнайомцю, особу якого нині встановлюють поліцейські. murka

Правоохоронці звертаються до громадян дбати про безпеку велосипедів. За можливості залишати їх у надійно замкнених приміщеннях. Зберігати двоколісний транспортний засіб на сходовому майданчику, у загальному коридорі, у під’їзді чи в будь-якому іншому місці з вільним доступом сторонніх людей небезпечно. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.