У Рівному за гральний бізнес затримали рівнянку та жителя Гощанського району

Затримані за гральний бізнес у Рівному: одну підозрювану суд відпустив, іншого – арештували із правом внесення застави

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу двом підозрюваним у зайнятті гральним бізнесом відбулося 18 лютого.

Встановлено, що 28-річний житель Гощанського району спільно із 32-річною рівнянкою, із корисливих мотивів, з метою отримання незаконного прибутку здійснювали протиправну діяльність у сфері грального бізнесу. Для цього вони використовували нежитлове приміщення на вулиці Гагаріна обласного центру, яке облаштували відповідним обладнанням, меблями та службовим телефоном.

Обох поліцейські Рівненського відділу одразу затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Крім того, за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури, слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою, зокрема враховуючи, що вчинений злочин відноситься до категорії особливо тяжких. Однак, 18 лютого, суд відпустив 32-річну підозрювану, поклавши лише на неї певні обов’язки, зокрема й з’являтися на виклик до органів досудового розслідування.

28-річному жителю Гощанщини обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 168 тисяч гривень.

Також встановлено, що нині у суді розглядається кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство, вчинене 28-річним жителем чоловіком у 2017 році на території Здолбунівського району. Жінка раніше проблем із Законом не мала.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області