У Рівному водій «під наркотиками» побив поліцейського

Фото поліція

Сьогодні, 16 серпня, близько 03:40 екіпаж патрульної поліції на вулиці Соборна обласного центру зупинив автомобіль «Daewoo Lanos», у якого не працювали задні габаритні ліхтарі. 

За кермом транспортного засобу перебував 31-річний уродженець Вінниці, який наразі мешкає у Рівному. Під час оформлення адміністративних матеріалів кермувальник поводив себе агресивно, виражався нецензурною лайкою, шарпав за формений одяг працівника поліції. Під час його затримання 31-річний чоловік наніс тілесні ушкодження 31-річному лейтенанту поліції та механічні пошкодження задніх дверей службового автомобіля «Toyota Prius». Та все ж патрульним вдалося втихомирити порушника, на нього одягнули кайданки та доставили до Рівненського відділу поліції. 

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України».
Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі строком на п’ять років або позбавлення волі на той самий строк. 

За зовнішніми ознаками водій «Daewoo Lanos» перебував у стані наркотичного сп’яніння, для визначення якого у нього відібрали біологічні зразки. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.