У Рівному відбувся благодійний турнір на підтримку ЗСУ "Україна переможе"

Учасники благодійного турніру на підтримку ЗСУ "Україна переможе" зібрали 7 500 грн.

Усі поєдинки були конкурентними та багатими на емоції. У підсумку перемогу святкувала команда рятувальників "Рівне-112". На другому місці фінішували гравці команди "Щасливе", а замкнули трійку футболісти колективу "Сотка".

Цікаво, що окрім рятувальників та поліцейських участь у змаганні брала команда сформована із хлопців з батальйону ППО міста Рівне. Знаєте яку назву обрали? - "Зонтик"

“Головна мета нашого турніру - благодійність. Ми організували змагання, щоб зібрати кошти для наших воїнів. У результаті зібрали сім з половиною тисяч гривень. Про їх використання обов’язково прозвітуємо. Ще одна мета турніру - відволікти від війни. Адже у нас участь брали і ДСНСники, це команда "Рівне-112", і батальйон ППО міста Рівне, команда "Зонтик", і поліцейські карного розшуку, колектив "Сотка". Хлопцям безумовно потрібне емоційне розвантаження, - розповідає виконавчий директор РОАФ Олег Кучер

Про усі команди та їхні результати уже читайте на нашому сайті Рівненської обласної асоціації футболу.

РОАФ висловлює щиру подяку головному арбітру турніру Володимиру Миколайовичу Саварину та командам-учасникам. Також дякуємо власнику футбольного майданчика із штучним покриттям на вулиці В. Чорновола, 79-Д Олегу Миколайовичу Кучеру за безкоштовно надане поле для турніру. І вдячні “Банку пива” в особі Сергія Трофімчука, за надані призи учасникам.

Олег Кучер Головне управління ДСНС у Рівненській області