У Рівному відбулося свято баскетболу

Підсумки сезону 2022 -2023 року, відзнаки, подарунки і трішки новорічного дива. В обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву відбулось «Свято баскетболу». Захід проводять щорічно, щоб підсумувати спортивний рік та нагородити кращі команди.

Відзначити та привітати баскетболістів завітали заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський та президент Рівненської обласної федерації баскетболу, депутат обласної ради Олександр Процюк.

Як зазначив Олексій Бучинський, минулого сезону спортсмени з Рівненщини прекрасно себе зарекомендували.

Золоті, срібні та бронзові нагороди - це чудовий результат вихованців ОСДЮШОР, які продемонстрували свої здібності на внутрішній арені баскетболу. Сьогодні складні часи, але у темряві народжується світле майбутнє нашої держави. Ви є тим світлим майбутнім для нас! А завдяки ЗСУ ми можемо зараз продовжувати розвивати спорт в країні! - зауважив Олексій Бучинський.

У "Святі баскетболу" взяли участь юні баскетболісти та баскетболістки 2002-2009 років народження. А це понад 50 спортсменів та спортсменок. До дитячої компанії приєдналися і професійна команда Рівного, срібні призери Чемпіонату України з баскетболу – Баскетбольний клуб "Рівне".

Директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук зауважив, що коли почалася повномасштабна війна, спортсменам було дуже складно сконцентруватись на баскетболі. Всі думки були про те, що відбувається в Україні. А в професійному спорті дуже важлива психологічна підготовка.

Прикладом того, що завжди необхідно боротися до перемоги, для нашої спортивної молоді стали воїни ЗСУ! - наголосив Сергій Ліщук.

До активностей та конкурсів, які для "Свята баскетболу" підготував тренерський склад спортивної школи, залучили також батьків спортсменів, гостей заходу та всіх охочих.

Рівненська обласна рада