У Рівному в чоловіка вдома живе дресироване порося


Чоловік розповів, що свинку Фросю придбав у Харкові за 300 доларів.

Рівнянин Володимир Талащук тримає вдома свинку. Чоловік працює клоуном, а Фрося — його вірна компаньйонка. Улюблениця знає 15 команд і допомагає заробляти й займатися благодійністю, йдеться в сюжеті ІТV.

Свинка не відстає від господаря ні на крок. Їй лише рік, а вона уже знає п’ятнадцять команд.

За словами Володимира Талащука поросята породи міні-піг дуже розумні і успішно піддаються дресурі. Нову команду свинка освоює за тиждень.

«Вони як розумні собаки, от розумні собаки вони також добре команди виконують, я навіть не думав, що я зможу порося навчити команді «Дай лапу», як це називається вона, щоб порося мені лапу подавало», – каже Володимир Талащук.

Дресирує її пан Володимир не просто так. Адже разом працюють на корпоративах, щоб заробити на прожиття, а також активно займаються благодійністю. Влаштовують безкоштовні виступи для сиріт та онкохворих діток. А також збирають кошти на їх лікування із благодійною організацією “Айболіт і його друзі”.

Зараз вона живе разом з ним у квартирі. У туалет ходить або на вулиці, або в котячий лоток. Миється у ванній, і до їжі не вибаглива.

“Каші даю, гречку даю, вівсянку даю, все шо сам їм, те вона і їсть. Зара вона гарбузи їсть добре дуже, вітаміни треба. Спить зі мною, раньше кішка спала, то вона кішку вигнала, тепер вона спить зі мною, вона дуже чиста запаху в неї немає, взагалі запаху я не відчуваю. любить спать в теплі. Кішка така сама по собі, вона взагалі, а Фрося хоче з нею дружить дуже, постійно до неї лащиться, постійно, а кішка її постійно лапою б’є по пятачку, шоб не лізла до неї”, – Володимир Талащук.

Фрося разом з хазяїном ходить і на ринок за покупками. Там вона уже встигла роззнайомитися, тож має улюблених продавців.

“Там в неї є свої точки, одна бабуля її прикормила сиром домашнім, ахмет такий, продавець овочів на овочі її присадив, виноград, полуницю раньше в мене їла, виноград раньше в мене їла завжди коли я її залишаю на базарі, я знаю, де її шукати, вона по всім своїм друзям ходить”, – Володимир Талащук.

А друзів у Фросі багато, — говорить Віктор Талащук. Особливо обожнюють діти — куди б вони не прийшли, всюди їх люблять і завжди чекають.