У Рівному презентували бренд етнічного одягу у рамках унікального проекту Етнорезиденції «Ладомирія»

Презентація 13 новостворених брендів етнічного одягу в рамках унікального проекту Етнорезиденції «Ладомирія». 

У суботу, 21.09.2019, у приміщенні Етнорезиденції «Ладомирія» (м. Радивилів, вул. Шкільна, 1) відбувся показ та презентація нового сучасного одягу в етнічному стилі та нових етнобрендів, які було створено під час проекту «Майстерня етнобрендів 2019» у рамках запуску Етнорезиденції.  


?13 учасниць з Миколаєва та Львова, Запоріжжя та Луцька, Києва, Рівного та інших міст України впродовж 21 дня активно навчалися автентичному крою, технікам шиття, які використовувалися на території України здавна, закріплювали знання під час численних майстер-класів. Після цього вони приступили до створення власних виробів з етнічними мотивами. У результаті їхньої роботи світ побачили нові сукні, костюми, брюки, спідниці та блузи, пальта та пояси, дукачі та головні убори. Кожен з виробів вийшов унікальним та достойним кращих подіумів України. 

Та це ще не все: команда проекту розробила для кожної з учасниць власний бренд, який допоможе їм знайти власну авдиторіюта зайняти своє місце на українському fashion-ринку. 

Результати тритижневої роботи і були презентовані на заході 21 вересня. Дійство вийшло дуже атмосферним та надихаючим, адже глядачі та запрошені гості могли споглядати, як втілюються мрії та як створюється майбутнє української моди. На подіумі було презентовано 13 довершених образів, 13 унікальних етнічних комплектів одягу, 13 нових fashion-брендів та 13 нових модельєрів, на яких, впевнені, чекає успіх та визнання. 

Організатори разом з учасницями проєкту змогли наочнопродемонструвати, як спільними зусиллями навіть за дуже короткий строк можна створити не просто одяг, не тільки нову цікаву культурну локацію на Рівненщині, а й цілі напрями в індустрії та нові тенденції.

 

Тож саме час зустрічати нові імена та нові етнобренди. Впевнені, вже скоро ви побачите їх на подіумах, у телеефірах, та, найголовніше, у магазинах та шоурумах всієї України!

Вітаємо Ладомирію та учасниць проекту з успішним стартом!