У Рівному популяризують вакцинацію від грипу

Вакцинація від грипу - це так само важливо, як і вакцинації від коронавірусу. Адже в умовах пандемії, коли людина хворіє на грип та COVID-19, то процес лікування може бути дуже складним.

Для того, щоб зробити процес вакцинації від грипу ще простішим, у Києві запустили пілотний проект вакцинації від грипу в аптеках столиці.

Долучилися до популяризації проекту та навіть першими щепилися у аптеці столиці рівняни. Мова йде про голову правління ГО "Батьки за вакцинацію" Федора Лапія, керівника гурту Ot Vinta, художника Юрія Журавля та заступника міського голови Рівного Юрія Поліщука та заступника головного лікаря ПМСД Ювілейний Миколу Долика.

Усі вони переконані, що щеплення від грипу потрібні. Важливо, щоб процес вакцинації був простим та не займав багато часу. Заступник мера Юрій Поліщук щорічно вакцинується з 2005 року.

- Плануємо, щоб і у Рівному подібна акція почала роботу. Тому зараз закликаю всіх відповідальних рівнян до вакцинації від грипу. Дякую за мудрість в діях, - говорить заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук