У Рівному поліцейські затримали неповнолітнього за завдане ножове поранення 30-річному чоловіков

Нині 16-річний хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Після опівночі сьогодні, 27 червня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про бійку на проспекті Генерала Безручка.

Поліцейські на місці події встановили, що попри комендантську годину дві різних компанії орієнтовно із семи осіб відпочивали у дворі житлових будинків. Між ними згодом виник словесний конфлікт, а потому бійка, під час якого неповнолітній завдав удар клинком розкладного ножа 30-річному рівнянину.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної стінки. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує. Крім того, до медзакладу доставили ще одного 30-річного жителя обласного центру, якого після надання допомоги відпустили.

Зі слів неповнолітнього, потерпілий накинувся на нього першим. Усі обставини події та скоєного злочину встановлюють слідчі Рівненського РУП у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 КК України. За результатами огляду на стан сп’яніння 16-річний хлопець був тверезий.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця події ніж, газовий балончик та інші речові докази, які мають суттєве значення у справі.

Слідчі дії тривають.Поліція Рівненщини