У Рівному поліцейські викрили раніше судимого зловмисника на крадіжках велосипедів

Працівники карного розшуку Рівненського РУП оперативно затримали 41-річного місцевого жителя після скоєння злочину. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Повідомлення про те, що із підвального приміщення багатоповерхівки невідомі викрали два велосипеди надійшло до поліції учора, сьомого червня, близько 09:50 від 36-річної рівнянки.

Поліцейські під час огляду місця події встановили, що вночі з шостого на сьоме червня невідомий, пошкодивши навісний замок, проник у підвал, звідки і поцупив два гірські велосипеди.

У результаті першочергових розшукових заходів та слідчих дій поліцейські оперативно вийшли на слід зловмисника. 41-річного жителя Рівного, раніше неодноразово судимого за крадіжки та злочини у сфері незаконного обігу наркотиків, затримали неподалік його місця проживання. Він саме вийшов з будинку, аби поїхати збувати крадений двоколісний.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного часу, слідчі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування. Один велосипед поліцейські вилучили, інший — чоловік встиг збути.

Зловмиснику повідомили про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють 41-річного підозрюваного на причетність до інших скоєних злочинів.