У Рівненську область надійшла гуманітарна допомога

18 вантажів розділять між вразливими категоріями людей Рівненщини. Така донорська підтримка надійшла із США, Німеччини та Швейцарії.

Відповідне рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації під керівництвом заступниці голови ОДА Людмили Шатковської. До складу робочої групи входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, митники, правоохоронці, юристи та фінансисти.

Серед вантажу, зокрема: одяг, взуття, постільна білизна, матраци, побутова техніка, медичні засоби, медичний одяг, дитячі велосипеди, іграшки та намети. А також покрівельні матеріали, столи, стільці,  ліжка та ковдри.

«Ця донорська допомога призначена для багатодітних та малозабезпечених сімей, а також освітніх закладів-інтернатів, районних територіальних центрів соціального обслуговування, пансіонатів та інтернатних установ», - зазначила Людмила Шатковська.

Також за результатами голосування у власність передали 7 автомобілів, які раніше було визнано гуманітарною допомогою, і якими особи з інвалідністю користувалися більше 10 років. Їх передадуть людям з інвалідністю та членам сімей померлих осіб з інвалідністю.


Рівненська ОДА