У Корці лоб у лоб зіткнулось два авто

На автошляху «Київ-Чоп» на Кореччині близько 20:17 годині у селі Головниця 73-річний місцевий житель, водій автомобіля «Volkswagen Passat», здійснюючи маневр розвороту, зіткнувся із автомобілем «Ford» під керуванням 34-річного киянина, який рухався у попутному напрямку.

Від удару автомобіль «Ford» перевернуло та викинуло на смугу зустрічного руху. Під час перекидання із салону випав 49-річний пасажир, який перебував на задньому сидінні автомобіля. Його із численними забоями тіла доставили до Корецької ЦРЛ.

Ще один пасажир автомобіля «Ford», який перебував на передньому сидінні пристебнутий, як і сам керманич, у ДТП не постраждав. За медичною допомогою не звертались і пасажирка та водій автомобіля «Volkswagen Passat».

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі поліції розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Троє водіїв за результатами медичного освідування були тверезі. Транспортні засоби вилучені та поміщені на території місцевих відділень поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.