У Гощі Відбувався вирішальний турнір закриття футбольного сезону присвячений Дню захисника

У середу 14 жовтня відбувся турнір закриття футбольного сезону в Гощанському районі, присвячений Дню захисника України.

Перелають Вісті Рівненщини за інформацією Район.Гоща

У першому матчі на футбольному полі зійшлися ФК «Гоща» та команда Гощанської ДЮСШ. Про це повідомляють у групі «Гощанщина спортивна» у фейсбуці.

ФК «Гоща» швидко повела у рахунку і ще швидше подвоїла свою перевагу, дублем відзначився новачок Гощанської команди, який вдало зарекомендував себе упродовж турніру, а ближче до середини першого тайму, Максим Гуда, забив третій м'яч і рахунок зустрічі став розгромний — 3:0, і здавалося б, що інтриги в цьому матчі вже не буде.Та з цим категорично не погодилися юнаки ДЮСШ.

Під завісу першого тайму їм вдалося відквитати один м'яч, а на старті другого тайму, команда Гощанської ДЮСШ забила вдруге, скоротивши відрив у рахунку до мінімуму. Упродовж другого тайму на полі було багато боротьби, а команда ДЮСШ мала дві чудові нагоди, щоб зрівняти рахунок у матчі, однак, фінальний свисток арбітра зафіксував остаточний рахунок у матчі та перемогу ФК «Гоща»— 3:2.

Суперниками у наступному матчі були команди Гощанської ДЮСШ та ФК «Горбаків». Упродовж першого тайму гра була рівною та під завісу першої половини гри ФК «Горбаків» вийшла уперед. У другому таймі малюнок на полі, практично, не змінився, команди почергово атакували ворота одна одної, але атаки Горбаківців були помітно гострішими, що й призвело до другого взяття воріт команди ДЮСШ. Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь ФК «Горбаків».

Слід відмітити, що команда Гощанської ДЮСШ, продемонструвала гідну гру в матчах з чемпіоном та віце-чемпіоном цьогорічного Кубку Гощанського району та в результаті посіла третє місце на змаганнях.

У матчі, який вирішував долю першого місця, зустрічалися між собою ФК «Гоща» та ФК «Горбаків». Гощанцям потрібна була лише перемога, а команду з Горбакова влаштувала б і нічия, щоб посісти перше місце на змаганнях, однак, це не ті суперники, які будуть намагатися грати на нічию, ігри між цими командами завжди напружені та видовищні, ця гра не стала вийнятком.

Команди дуже добре знають одна одну, тому, без зайвих «розкачок», відразу приступили до справи і вболівальники, раз по раз, спостерігали гольові нагоди біля воріт суперників. Ближче до середини першого тайму ФК «Гоща» отримала право на штрафний удар з дальної дистанції, до м'яча підійшов Роман Кравчук, який ударом з 35 метрів, закинув кулястого за «комірець» кіперу ФК «Горбаків». Під завісу першого тайму гощанці провели ще одну вдалу атаку і подвоїли рахунок у матчі, автором забитого м'яча, став Роман Клімчук.

У другій половині зустрічі на полі було багато боротьби і за дві хвилини до фінального свистка, ФК «Гоща» провела гострий контрвипад, в результаті якого Олександр Гончарук встановив остаточний рахунок у матчі — 3:0 на користь гощанців. У результаті – ФК «Гоща» виборола перше місце, а ФК «Горбаків» посіла друге місце на змаганнях. До слова кажучи, пори те, що команди грали не в оптамальних складах, вболівальники побачили цікавий та змістовний футбол.