У Гощі побували поважні гості

18 серпня до Гощі завітали представник торгово-промислової палати Україна-Швеція в Скандинавії Джамал Лемріні та міністр з питань житлово-комунального господарства та міського розвитку 2014-2016 р., член Риксдагу, Мехмет Каплан.

Іноземні гості, як повідомляється на сторінці Гощанської селищної ради у Фейсбук,  приїхали на День поля в с. Симонів за ініціативи Віталія Скоцика. Після події вирушили до Гощі на запрошення селищного голови Панчук Микола

.Метою візиту до Гощі було вивчення досвіду роботи та розвитку маленьких громад, їх спроможностей, потенціалів. Також обговорили перспективу співпраці по проблемі переробки, сортування та утилізації сміття.

Працівники селищної ради провели презентацію напрацювань, зокрема розповіли про роботу відділу стратегічного розвитку, реалізовані проєкти. Акцентовано увагу було й на розробці стратегії майбутньої Гощанської громади, зокрема на інформації, отриманої від SWOT-аналізу 18 сільських рад району (сильні, слабкі сторони, можливості та загрози), а також продемонстровано візуалізацію майбутніх проєктів відповідно до запитів громади.

Учасники презентації були на екскурсії в Гощанському парку та Садибі Ленкевичів (Валевських). Віримо, що в майбутньому ми зможемо працювати над реалізацією спільних проєктів