У День святого Андрія Рівне збирає кошти на лікування трьох хлопців

Сьогодні на майдані Незалежності Рівного різдвяний ярмарок «Врятуємо життя разом» у самому розпалі. Діти усіх навчальних закладів об’єдналися та продають різні вироби та смаколики, здебільшого приготовлені власними руками. Усі вторговані кошти того ж дня розділяють між трьома хлопцями - Тимофієм Поліщуком, якому необхідна трансплантація печінки, Павликом Челядою, який нині лікується в онкогематології обласної лікарні, та Віталієм Корнійчуком, який впав у кому після операції на головного мозку.

Щоб підтримати дітей фінансово,  до акту солідарності долучились і міський голова Рівного Володимир Хомко, начальники управлінь, відділів та працівники міської ради.

Слід додати, що такі ярмарки проводять останні кілька років. Діти самі обирають тих, кому допомагатимуть. Придбати на ярмарку подарунки до Дня Святого Миколая, Нового року чи Різдва зможуть усі охочі.

Минулого року на подібному ярмарку продаж солодощів та сувенірів на майдані Незалежності тривав з 12:00 до 15:00 години. За цей час школярі зібрали понад 150 тисяч гривень.

--

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради