У Березному зіткнулися три транспортних засоби: травмувався мотоцикліст

Зіткнення трьох транспортних засобів сталося вчора, 13 листопада, близько 15 години на вулиці Андріївській в районному центру. 

Поліцейські встановили, що біля місцевого магазину був припаркований вантажний автомобіль «Man», водій якого розвантажував товар. 

В цей час водій мотоцикла «Shineray» — 19-річний житель села Орлівка почав здійснювати маневр обгону автомобіля «Mercedes-Benz» під керуванням 20-річного жителя села Богуші. Мотоцикліст не впорався з керуванням та допустив спочатку зіткнення із припарокваним автомобілем «Citroen Jumpy» 32-річного березнівчанина, а потім — із автомобілем «Mercedes».

Внаслідок ДТП травмувався керманич двоколісного, його із відкритим переломом обох ніг госпіталізували до Березнівської центральної районної лікарні. Після проведеного оперативного втручання загрози його життю не має.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Відповідно до освідування водії автомобілів були тверезі. У мотоцикліста відібрані зразки крові. 

Всі три транспортні засоби доставлені на територію Березнівського відділення поліції. Вставлено, що мотоцикл був без номерних знаків, а «Mercedes-Benz» — на іноземній реєстрації. 


Відділ комунікації поліції Рівненської області