Центр професійного розвитку педагогічних працівників відкрили у У Дубні

Нещодавно у місті Дубно запрацював Центр професійного розвитку педагогічних працівників. Представлення Центру відбулося 18 листопада в актовій залі міського Будинку дітей та молоді. 

На управлінському практикумі, учасниками якого стали не лише керівники навчальних закладів міста Дубна, а й керівники Смизької, Тараканівської та Повчанської ОТГ, було представлено основні напрямки роботи комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради, плани на подальшу роботу Центру, окреслено шляхи та напрямки діяльності новоствореної установи. 

Сам практикум організатори заходу присвятили актуальним питанням сучасної освіти: інституційному аудиту та сертифікації педагогів. Тим паче, що з цих питань дубенські фахівці мають практичний досвід. Своїми знахідками, втіленими в практику роботи, поділились з учасниками заходу директор Дубенської гімназії №2 Л.В. Комолова та вчитель-методист Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 В.В. Давидюк, які є експертами Державної служби якості освіти в Рівненській області з проведення інституційного аудиту та сертифікації  в закладах загальної середньої освіти.


Дубенська міська рада