ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»: Клієнтський простір 104.ua працює у звичному режимі

До послуг споживачів природного газу у Рівному, Клевані, Дубно, Млинові, Демидівці, Радивилові, Здолбунові, Костополі, Березно, Сарнах, Рокитне, Острозі та Корці від 4 лютого, у звичному режимі працюють офіси Клієнтського простору 104.ua.

Донедавна з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції усі споживачі мали узгодити свій візит за телефоном контакт-центру 067-01-01-104. Тепер у цьому потреби немає. Щоправда, усіх клієнтів просимо дотримуватись карантинних вимог щодо візитів у масках, оброблення рук антисептиком, а також дотримання дистанції 1,5 метра в зонах очікування та обслуговування Клієнтського простору.

Менеджери офісу допоможуть вам провести звірку показників, роз’яснять щодо нарахувань чи обслуговування газового обладнання, а також покажуть, як працюють сучасні онлайн-сервіси: Особистий кабінет на 104.ua, мобільні додатки 104 Mobile для Android  та 104 Mobile Light для iOS, чат-боти 7104ua у Viber і Telegram. У випадку накопичення боргу допоможуть укласти договір його реструктуризації.

Нагадаємо, що оновлений сервіс Особистого кабінету на 104.ua  дозволяє вести до 25 особових рахунків. Крім сплати за спожитий газ із мінімальною комісією, за допомогою 104.ua можна:

  •  надсилати показники лічильника;
  •  контролювати розрахунки за блакитне паливо;
  •  отримувати платіжки;
  •  дізнаватися ціну на газ;
  •  перевіряти історію платежів та показань.

«Все більше жителів Рівненщини віддають перевагу зручним онлайн-сервісам. На сьогодні Особистий кабінет на 104.uа мають понад 117 тисяч клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». А от від споживачів, що змінили постачальника, все більше лунає запитань, чому інформація на сервісах для них недоступна. Досить дивно, що запитання адресують до нас, а не до своїх постачальників», – розповіла начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

Нагадаємо, що ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вже шостий рік є постачальником газу для фізичних та юридичних осіб, релігійних організацій в регіоні. Клієнтська база організації сягає понад 267 тисяч споживачів.