ТМ DEVIT - ексклюзивно в ТЦ "Світ-Кераміки"

Спочатку продукція бренду виготовлялась на території Чехії  і  перші спільні проекти з поповнення ринку продукцією реалізувались  з чеськими компаніями Vagnerplast, Jika, Rav. З розширенням асортименту  виробництво поступово було перенесене на провідні фабрики Італії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії та ін. Тому вже сьогодні можемо вважати Devit мультинаціональним брендом.
Місія бренду - забезпечити клієнтам комплексне вирішення дизайну ванної кімнати, який відповідає найвищому рівню якості та сервісу,  створює позитивні емоції і покращує комфорт. Для підвищення стандартів особистого бренду  ТЦ «Світ-Кераміки» співпрацює з лідерами галузі, в яких запозичує новий досвід.
За короткий період бренд Devit встиг завоювати своє місце на ринку сантехніки завдяки таким конкурентним перевагам:
• висока якість продукції і матеріалів;
• доступні ціни в порівнянні з аналогами;
• оптимальний набір характеристик продукції, продуманий до деталей;
• особливий підхід до дизайну, в основі якого лежить практичність та естетичність виробів;
• широкий модельний ряд, представлений різними стилістичними рішеннями;
• комплексне рішення: ми пропонуємо не окремі вироби, а готове рішення облаштування ванної кімнати.
DEVIT - знаходимо рішення для ванних кімнат разом!
Торгова марка Devit пропонує широкий асортимент якісної сантехніки: раковини, унітази, біде, змішувачі, меблі для ванних кімнат, душеві кабіни та ванни.  Продукція
Devit успішно поєднує все, що необхідно найвимогливішому споживачеві, сучасний елегантний дизайн, практичність та функціональність. Вироби Devit виготовляють з урахуванням останніх світових тенденцій. Комплексний підхід до облаштування ванної кімнати - основний принцип і запорука успіху Devit. Весь асортимент можна побачити не в каталозі, а в бренд-зоні ТЦ “Світ-Кераміки”.
“Імпортером бренду Devit в Україні  ексклюзивно виступає компанія “Агромат”, офіційним представником якої на заході України, є  ТЦ “Світ-Кераміки”, – говорить керівник відділу сантехніки ТЦ “Світ-Кераміки”
Сергій Тростянчук. – Зараз ми працюємо над створенням бренд-зони Devit, щоб повністю представити широкий асортимент і дати можливість покупцю зробити власний вибір”.
“Буквально на минулому тижні ми з чоловіком придбали кераміку у ванну кімнату, поставили — вона справді виглядає шикарно. Хороша якість за доступною ціною”, – задоволена покупкою пані Галина. – Сьогодні ж ми прийшли у “Світ-Кераміки”, щоб підібрати меблі і змішувачі. Тут справді є з чого вибрати!”
У ТЦ “Світ-Кераміки” кожен покупець зможе знайти все, що йому потрібно і за доступною йому ціною. Поряд з відділом сантехніки, де представлено широкий асортимент кераміки, змішувачів, меблів для ванних кімнат, успішно працюють
• відділ керамічної плитки, розміщений у декількох торгових залах, що дає можливість представити продукцію українських та іноземних виробників;
• салон “Ceramic Fashion” з ексклюзивними колекціями плитки та сантехніки відомих європейських фабрик-виробників;
• стоковий відділ, де кожен може вибрати якісний товар за дуже низькими цінами!
Завітайте до ТЦ “Світ-Кераміки”  за адресою: м. Рівне, вул. Черняка, 15