Сучасний веб-зал відкрили у Дубровицькому НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів»

На урочисту лінійку в ліцей з цієї нагоди прибули заступник голови обласної ради Олександр Чуприна, депутат обласної ради голова райдержадміністрації Олександр Шатов, голова райради Леонід Стрибулевич, перший заступник голови РДА, а донедавна керівник цього навчального закладу, Володимир Кушнір, в.о. начальника відділу освіти РДА Ніна Стасюк.

 Відтепер учні ліцею зможуть отримувати знання он-лайн. Учні з обмеженими можливостями за допомогою Інтернет-технологій матимуть доступ до відеоуроків із педагогами, зможуть брати участь у вебінарах.

 Виступаючи з вітальним словом перед присутніми, голова райдержадміністрації Олександр Шатов зазначив, що сьогоднішня подія має велике значення не тільки для ліцею, а і для освітянської галузі району. Тепер учні і вчителі мають можливість спілкуватися зі своїми європейськими друзями, з навчальними закладами Європи, отримати знання від фахових викладачів інших навчальних закладів.

 Ознайомила всіх присутніх із веб-залом  керівник НВК Олена Рабешко. Того ж дня тут вперше відбувся вебінар на тему «Психологічний та практичний аспекти підготовки до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН».

 • Ірина Бовсунюк