Столичні рятувальники здійснили мрію маленького хлопчика

Коли стрічки новин та медіа переповнюються страшними новинами або ж проблемами, так не вистачає хоча б трішечки позитиву. Ми з радістю готові стати променем радості та позитиву. Спішимо поділитись приємною новиною - сьогодні наші рятувальники взяли участь у здійсненні мрії для маленького хлопчика. Сталося це за ініціативи лікарів дитячої лікарні НДСЛ Охматдит, адже у них є дуже добра традиція - кожна дитинка, що виписується з лікарні, може продзвеніти у дзвін, аби весь Всесвіт почув про перемогу над хворобою. Та разом з цим, можна загадати бажання, і воно обов'язково здійсниться.

Нам повідомили, що в центрі є хлопчик, який щиро мріє стати пожежним, і він переміг свій недуг. Почувши його історію, ми не змогли залишитись осторонь, і твердо вирішили здійснити мрію дитини. Ярослав - сміливий та позитивний, сповнений світлого дитячого оптимізму. Його стійкість духу та щира дитяча мрія допомогли побороти страшний недуг. Хлопчик завжди мріяв стати пожежним, і завжди уявляв як у майбутньому він рятуватиме людей та боротиметься зі стихією вогню. Сьогодні настав день, коли він нарешті покидає стіни лікарні, і рятувальники, аби зробити малому сюрприз, вирішили зустріти його на пожежному автомобілі, під'їхавши до стін дитячої лікарні НДСЛ Охматдит.

Вогнеборці радо привітали нашого юного героя з випискою та, навіть, дозволили покерувати справжнім бойовим пожежним автомобілем. Згодом, Ярослав мав змогу навіть загасити свою першу умовну пожежу. Сподіваємось.. Хоча ні, ми впевнені, що цей захід дав змогу маленькому хлопчику остаточно повірити у свої сили та йти вперед не озираючись назад. На згадку про себе, пожежні подарували Ярославу іграшковий пожежний автомобіль та каску. Сподіваємось, кожного разу дивлячись на них, він згадуватиме цей день з особливим теплом та радістю. А нам лише залишається сподіватись, щоб наші діти ніколи не хворіли, росли здоровими та щасливим.


ДСНС України