Стали відомі переможці проєктів Громадського бюджету Рівного 2022

Координаційний комітет громадського бюджету Рівного 11 жовтня офіційно затвердив сім малих та дванадцять великих проєктів, які мають реалізувати в громаді у 2022 році.

Повідомили у виданні Рівне.Суспільне.

На реалізацію проєктів-переможців передбачили 10 мільйонів гривень.

Громадський бюджет Рівного 2022

Члени координаційного комітету на засіданні 11 жовтня проголосували за проєкти-переможці, які рівняни підтримали шляхом голосування.

Перемогли великі освітні проєкти:

Великі проєкти-переможці:

Перемогли малі освітні проєкти:

Малі проєкти-переможці:

Проєкт, який втретє не підтримали

Комітет розглянув також звернення авторки проєкту №79 – "Реконструкція спортивного майданчика ЗДО №40". Олена Прокопчук просила знайти гроші на його реалізацію, адже на громадський бюджет його подають вже втретє, але для перемоги не вистачає кілька десятків голосів.

"Він соціально важливий, розроблений з урахуванням специфіки тих спортивних знарядь, які потрібно для дітей зі специфічними захворюваннями органів дихання. В нас в садочку 320 таких. 26 дітей мають дуже важку форму астми, 46 – з обструктивним бронхітом, дуже багато з бронхолегеневою пневмонією, хронічні бронхіти, отити. Співпрацюємо з "Особливою дитиною" і ми розробили специфіку занять з цими дітками. Хочемо, щоб врахували наше прохання, щоб зробили виняток для цих хворих діток, – звернулася до комітету Олена Прокопчук.

Вартість проєкту – 240 тисяч гривень. Координатний комітет вирішив направити звернення й проєкт на управління освіти, аби реалізувати його через програми управління освіти.