Спортивні рекорди "Настільний теніс" підбили результати конкурсу

Конкурс «Спортивні рекорди. Настільний теніс»,  проводив онлайн комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області.
За його умовами, учасники знімали 30-ти секундні відео з «набиванням» тенісного м’ячика та розміщували його у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у Фейсбук . 
Отже, цими вихідними 15 учасників з різних куточків Рівненщини  боролись за перемогу, а вболівала за них аудиторія Фейсбуку в майже 13 тисяч краян!
За підсумками проведення конкурсу, в досить напруженій боротьбі перше місце здобув Мельник Олександр (Томашгородський НВК школа І-ІІІст.-ліцей) з результатом 101 набивання. А за наступні місця боролись одразу три учасника, що здійснили по 99 набивань.  
Відповідно до Положення конкурсу, при рівності результатів, перемогу здобуває той учасник, який раніше за секундоміром виконав всі набивання. Таким чином місця було визначено:
ІІ місце - Гучок Андрій  (Мізоцька сільська територіальна громада, 29,82 с); 
ІІІ місце - Мазур Ірина (м. Дубровиця, 29,86 с);
ІV місце -  Семенюк Владислав (Томашгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2, 29,89 с).
Переможець та призери будуть нагороджені медалями, дипломами і призами. Організатори також встановили спеціальний приз і для Владислава Семенюка, що був за соті долі секунди від третього місця. 
Але переможених у цьому конкурсі немає! Адже всі, без виключення, учасники встановили свій власний рекорд, отримали гарний заряд енергії та позитиву.