Спортінвентар для своєї школи виграла учителька з Рівного

Учителька фізкультури з рівненської ЗОШ №18 Тетяна Островець стала однією з трьох переможців загальноукраїнського конкурсу «Моя історія успіху» та отримала спортивний інвентар для своїх вихованців. 

За інформацією газети "7 днів".

Загалом у конкурсі, організованому Klitschko Foundation у партнерстві з мережею спортивних магазинів Decathlon Ukraine, взяло участь 153 учасники. Вони надсилали свої історії успіху. 

«Ми командою читали кожен пост, дивились кожне відео. Насправді ми не очікували такої кількості крутих історій, які читаєш і мурашки йдуть по шкірі. Не чекали, побачити такі класні відео — з анімаціями, незвичними переходами. Деякі учасники навіть реп читали! Насправді ми вже вкотре переконались, що кожен вчитель фізичного виховання по-своєму особливий! Думаю, що наш конкурс допоміг і іншим дізнатися більше про своїх вчителів. Сподіваємось, нам вдалось досягнути нашої мети — підвищити авторитет вчителів фізичного виховання і показати їхню унікальність!» — каже менеджер проєкту «Посилка успіху» Дмитро Крижанівський.

Серед усіх учасників ми обрали 3 історії, які відповідали таким критеріям:

– відповідність темі конкурсу;

– об’єм посту чи відео – не менше 100 слів та не менше, ніж 60 секунд;

– наявність гештегів: #посилка_успіху2021, #decathlon_ukraine та #klitschkofoundation;

– креативність;

– максимальна кількість вподобань посту;

Після 31 серпня ми створили Shortlist з 10 історій, які зібрали найбільше вподобань. Серед цих постів наша конкурсна комісія, в яку входили представники Klitschko Foundation та Decathlon Ukraine, обрала трійку переможців.

Ми знаємо, що насправді кожен, хто доєднався до конкурсу, заслуговує на перемогу, бо кожен вчитель доклав багато креативності та зусиль, аби показати свою історію!

Проте, лише до трьох учасників вже протягом вересня надійшли «посилки успіху» — спортивний інвентар, який включає в себе набори для настільного тенісу, бадмінтону, фрізбі, волейбольних, баскетбольних та футбольних м’ячів, а також особливий подарунок для вчителя фізичного виховання.

Наші переможці:

  1. Левченко Анатолій, вчитель Смілянської загальноосвітньої школи, Черкаська область: https://www.facebook.com/100022579151432/videos/577041306811218
  2. Інна Труфкаків, вчителька Іванівського НВК, Красносільської ОТГ, Одеська область: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=557743095350413&id=100033441833861
  3. Тетяна Островець, вчителька ЗОШ №18 міста Рівне, Рівненська область: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013504118888