Спорт 11 травня

ВОЛЕЙБОЛ

«Регіна-МЕГУ» у  суперлізі!

Для цього рівненським волейболісткам не довелося проводити третій матч в перехідних іграх за право виступати у найвищому дивізіоні України. Перші два підопічні Валерія Слєпцова досить впевнено виграли в Одесі у місцевої «Джінестри» — двічі по 3:0  (25:23, 25:21, 25:20 та 25:16, 25:23, 25:21).

Головний тренер БК «Регіна-МЕГУ» Валерій Слєпцов:

—  Чесно кажучи, я не очікував на дві перемоги в Одесі. Максимум — це розійтися миром 1:1. Приємно здивований діями дівчат, їх бажанням перемогти. Дуже сподобався перший матч — кращий в цьому сезоні. Дівчата надійно діяли в захисті, «блок» працював і результативно атакували. Взагалі одеситки не показують той волейбол, який вони вміють демонструвати.

Зневірившись у власні сили одеситки відмовилися від подальшої боротьби. Таким чином «Регіна-МЕГУ» стала командою суперліги!

ФУТЗАЛ

У фінал чотирьох не пробилися

Не вдалося МФК «Кардинал-Рівне» взяти реванш в івано-франківського «Урагану» після поразки у першому чвертьфінальному матчі Кубка України з футзалу. Для потрапляння у фінал чотирьох рівнянам необхідно було відіграти три голи. На жаль, цього не сталося. Фінальний свисток зафіксував чергову перемогу «Урагана» в Рівному — 7:5 (1:1). Це стало шостою поразкою нашого колективу між цими командами в нинішньому сезоні.

Результати решти ігор: «АРПІ» — «Локомотив» — 2:4, «Ресурс» — «Енергія» — 0:5.

У понеділок відбулося жеребкування фіналу чотирьох Кубку України з футзалу. Івано-франківський "Ураган" зіграє з львівською "Енергією", а харківський "Локомотив" зустрінеться з переможцем пари "Епіцентр К3" — "Титан-Зоря" (гра пройде 12 травня). Матчі фіналу чотирьох відбудуться в Івано-Франківську 2-3 червня.

 ФУТБОЛ

Без втрат лише двоє

В чемпіонаті області з футболу у першій лізі лише дві команди йдуть без втрат очок — оржівський «ОДЕК» та «Сокіл» з Садового (по шість очок). Результати ігор другого туру: СК «Волинь» — «Ізотоп-РАЕС» — 1:1 (юнаки 1:5), «ОДЕК» — «Енергія» — 3:0 (1:2), «Маяк» — «Авангард-2010» — 1:0 (2:1), «Гоща-АМАКО» — «Сокіл» (Радивилів) — 2:3 (0:5), «Сокіл» (Садове) — «Волинь-Цемент» — 3:0 (1:4), «Славія» — «РОКО-Зоря» — 1:1 (перенос).

У другій лізі максимум очок набрав ФК «Малинськ» — шість. По чотири у «Млинова» та  березнівського «Случа». Результати ігор: «Водник» — «Смига» — 2:1, «Вельбівно» — «Полісся» — 3:0, «Случ» — «Млинів» — 2:2, «Горинь» — «Факел» — 4:0, «Калина» — «Малинськ» — 0:1.

ІНВАСПОРТ

«Повір у себе»

Сто двадцять спортсменів з Сарненського, Костопільського, Дубровецького, Корецького, Здолбунівського, Дубенського, Млинівського районів, Острога, Кузнецовська та Рівного змагалися в чемпіонаті та першості області у програмі спартакіади «Повір у себе» з шашок. Переможців та призерів визначали у трьох нозологіях.

 ЛЕГКА АТЛЕТИКА

Дубіч — кращий

Традиційно в Рівному більше ста спортсменів змагалися в юнацькому чемпіонаті області з легкої атлетики в командний залік серед тренерів. В команді кожного наставника — по вісім спортсменів, за результатами виступів їх наставнику налічувалися бали. Цього річ кращим тренером став Валерій  Дубіч (ОСДЮШОР). Далі йдуть відразу три представника костопільського КОЛІСПа. Валерій Дітлашок (другий), Світлана Кожарко (третя), Петро Дітлашок (четвертий). На п’ятому місці представниця ОСДЮШОР Наталія Чулаєвська.

РЕГБІ

«Батярі» повернулися ні з чим

Другу перемогу поспіль отримав РК «Рівне» у чемпіонаті України з регбі у вищій лізі. Приймаючи вдома львівську команду «Батяр», господарі були сильнішими 22:14.

Найактивнішими у складі РК "Рівне" були Павло Рожков, Володимир Радчик, Микола Пашкевич, Тарас Панасюк та Леонід Кузьмич.