Співачка з Рівненщини презентувала джазовий "Щедрик"

Всесвітньо-відомий Щедрик та українська різдвяна пісня зазвучали по-новому. Співачка SANNA випустила різдвяний міні-альбом з сучасним аранжуванням та в джазовому стилі.

SANNA родом з міста Костопіль Рівненської області. До 16 років жила в Костополі, у 17 емігрувала з батьками в США, там прожила більшу частину свого життя. В Штатах вийшла заміж, чоловік родом з Івано-Франківська. Після 18 років проживання в Америці повернулась з сім'єю в Україну, але вже в Івано-Франківськ, на батьківщину чоловіка. Саме тут і розпочала кар’єру професійної виконавиці.  

Джерело ITV.

На українській сцені SANNA дебютує з міні-альбому «З Новим роком, Милий!». Альбом включає три різдвяно-новорічні треки в джазовому стилі українсько-англійською мовами. Кожна з пісень унікальна ексклюзивним звучанням та супроводом музичних інструментів.  

Перші дві пісні – власні сучасні переспіви на всесвітньо-відомий «Щедрик» та різдвяну пісню «Тиха Ніч» двома рідними для співачки SANNA мовами – українською та англійською. Третя пісня, авторська під назвою «З Новим роком, Милий!», яка і є назвою альбому. Всі три треки виконані в легкому джазовому стилі та пройняті затишною різдвяною атмосферою.  

«Те, над чим ми так довго працювали! Прем'єра не однієї, а одразу трьох новорічно-різдвяних пісень. Нехай цієї зими вам буде тепло й затишно. Слухайте та насолоджуйтесь!», - написала виконавиця в своєму Instagram.