Спільними зусиллями рівнян відремонтований кисневий аналізатор

Небайдужі рівняни власними коштами відремонтований «списаний» аналізатор.

Про це 3 грудня повідомив підприємець, працівник НУВГП Олег Шевчук.

Кисневий концентратор – REF M600, виготовлений в місті Марисвіль, штату Пенсильванія (США) у 2006 році. З того часу працював в Рівненській міській лікарні й справно подавав кисень людям, які того потребували. Після зламання апарат сховали на склад.

Однак у 2020 році у зв'язку з COVID19 потреба в кисню для людей значно збільшилась.

«Тому медичний апарат відкликали з пенсії передали волонтерам. Після того як вони приділили мені трохи уваги й турботи – виявилось що ще є «порох в порохівницях» і я ще зможу допомагати людям! Але наразі для цього потрібно купити аналізатор кисню, вартістю 7,5 тисяч гривень. Дякую: Штурхецький Сергій, Левчук Тетяна, Хтось Невідомий, Воробйова Ірина, Палецький Едуард, Красько Павло, Лех Олексій вже з вами зібрали 3,4 тисячі гривень», – йдеться у повідомленні.

Волонтери звертаються, якщо хтось має можливість і виявить бажання допомогти таким «пенсіонерам», як цей апарт (і відповідно людям, що потребують медицинського кисню вже зараз) ось вам карта Приватбанку: 5363542020139771 Шевчук Олег. (в крафі призначення платежу прошу писати «благодйний внесок»)

 


Район.Медицина