Газета «Вісті Рівненщини» +380678370541 +380675894919 +380362695137

Солдат — за військовим званням, шеф-кухар з Рівного повернувся з Катару тепер годує бійців

«Не хлібом єдиним живе людина…», а військовослужбовці Збройних Сил України — ще й бограчем із п’ятьма видами м’яса, свининою з ананасом, лазаньєю та запіканкою з абрикосами…

Джерело  вісник Міноборони АрміяInform.

У цьому впевнений Назарій Антончук — переможець Всеукраїнського чемпіонату з кулінарного мистецтва й сервісу Battle Chefs 3.0 2018 року, шеф-кухар кількох найкращих ресторанів Рівного та Києва, а ще шеф-де-парті ресторану у столиці Держави Катар, що на Середньому Сході.

Отримуючи відгуки під час приймання їжі в одному з військових підрозділів Збройних Сил України, що на Рівненщині, Назарій щодня експериментує — додаючи до меню нотки французьких, італійських та азіатських страв. А ще проводить навчання для військових кухарів у стаціонарних умовах та на польовій базі.

Про те, чим живе військова їдальня, як харчування впливає на боєздатність підрозділів та чи правда, що найвищою нагородою для команди кухарів є подяки й усмішки українських захисників, дізнавались спеціальні кореспонденти АрміяInform у кулінара, який упродовж кількох місяців широкомасштабного вторгнення росії в Україну допомагав нашим Збройним Силам як волонтер. А місяць тому склав присягу на вірність Українському народові, аби очолити колектив військових кухарів та зробити ще більший вклад у майбутню перемогу своєї держави.


 

#Перемога  #кухар  #ЗСУ 

Читайте також

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: