Сьогодні урочисто склали присягу на вірність українському народові, 39 патрульних у Рівненській області

Присягу на вірність українському народові сьогодні, четвертого грудня, склали 39 патрульних. Вони успішно закінчили шестимісячну підготовку і приступають до роботи у своїх підрозділах. До урочистостей долучився й начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський.

«Відзавтра ви заступаєте на службу на відповідальні та нелегкі посади, адже ви першими приходите на допомогу, — звернувся до нових патрульних очільник поліції Рівненщини. — Успіхів вам. Ви робите велику справу, не зважаючи на всі проблеми. Незмінно дотримуйтесь гасла «Служити та захищати».

До привітань долучилися радник з питань підготовки поліцейських Канадської поліцейської місії в Україні Марк Лабонте, начальник УПП в Рівненській області Сергій Мерчук та начальник УПП у Волинській області Андрій Крутень.

Під час урочистостей викладачі та кращі слухачі академії отримали відзнаки. Отримала її від Канадської поліцейської місії в Україні (CPMU) за досягнення у становленні Рівненської академії патрульної поліції як зразкової установи підготовки поліцейських і начальниця академії — Зоя Варійчук. 

Безпечної вам служби, патрульні! А викладачам академії — вдячних слухачів.


Відділ комунікації поліції Рівненської області