Сьогодні у Костопільській громаді прощалися з Василем Колядою

Сьогодні в Костопільській громаді прощалися з Василем Колядою, навідником кулеметного відділення стрілецького батальйону.

Загинув Герой першого дня осені, виконуючи бойове завдання під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Момотове Харківської області.

Його батьки передчасно залишили наш світ. І про нього сьогодні все у минулому часі: жив, кохав, творив. Але Василь віддав своє життя за майбутнє, аби вільно жили, кохали та творили інші. Цього дня всі вулиці Костополя знову вели до Майдану  Шевченка, де ми вчергове урочисто прощалися з бійцем, котрий віддав життя за Україну. Здавалося б, що може бути більшою честю і водночас більшою трагедією? Аби зрозуміти це, варто було поглянути в очі людям, які зібралися в центрі міста та стояли на колінах, а особливо дружині загиблого та двом діткам, котрі залишилися без тата. Жінку мало тішили людські співчуття, бо вона бажала для чоловіка іншої долі, прагнула в усьому завжди відчувати його сильне плече. Він розумів, що може загинути, але вчинив як справжній чоловік та патріот. Честь і хвала Захисникові Батьківщини!

Слава Україні!

Героям слава!