Сьогодні у головному відділені Укрпошти у Рівному був аншлаг

Небувалий ажіотаж спричинило сьогодні надходження у продаж марки «русскій воєнний корабль… ВСЬО!». Адже зал обслуговування клієнтів ВПЗ Рівне 1 Рівненської дирекції АТ «Укрпошта» був заповнений вщерть: ще зранку люди вилаштувалися у чергу. Тож спецпогашення поштової марки, у якому взяв участь і голова обласної ради Сергій Кондрачук, відбулося за повного аншлагу.

Марку, яка є логічним продовженням першого випуску «русскій воєнний корабль, іді ...»,  реалізуватимуть  у 1500 відділеннях «Укрпошти». Одна особа зможе придбати 2 блоки по 3 марки. Натомість на Рівненщині її можна купити у поштових відділеннях Рівного, а також колишніх районних центрів.

Як розповів директор Рівненської дирекції АТ «Укрпошта» Вадим Мосаковський, марка випущена у двох номіналах (для відправлень Україною та за кордон) загальним тиражем 5 мільйонів примірників.  

Нині до області надійшов лише перший транш марок, а загалом таких траншів очікується три. Продаж другого траншу запланований на 27 травня, третього – на 3 червня. Про час початку продажів буде повідомлено додатково на сторінках «Укрпошти» у соціальних мережах.

До слова, голова обласної ради Сергій Кондрачук сьогодні оголосив аукціон, лотом на якому є подарунковий набір марки «русскій воєнний корабль… ВСЬО!». Всі кошти від продажу буде спрямовано на потреби ЗСУ.

Взяти участь в аукціоні можна за посиланням.