Розпочалась реєстрація учасників благодійного проєту "Кухор"

Проєкт "Кухор" оголошує реєстрацію учасників благодійної етно-фотосесії в поліських строях на базі музею поліської архітектури та побуту під відкритим небом до Дня Української державності.

З ініціативи ГО "Народна творчість", КЗ "Рівненський обласний центр народної творчості" РОР управління культури і туризму Рівненської ОДА спільно з Сарненський історико-етнографічний музей продовжуємо популяризувати нашу українську народну культуру у поєднанні з благородною справою - збором коштів для ЗСУ.

Усе заради української Перемоги!!!

В рамках проєкту:

  • фотосесія у автентичних костюмах Рівненського Полісся (приватні колекції столітніх строїв та репліки одягу);
  • екскурсія скансеном - огляд старовинних поліських хат, їх побуту, облаштування подвір'я згідно старовинних регіональних традицій;
  • дегустація поліської кухні в автентичному шинку на території музею - відтворення рецептів, подачі страв, частування зі старовинного сільського посуду під супровід автентичних пісень та музики,
  • історії про традиції та обряди Рівненського Полісся, його "родзинки" та нематеріальну культурну спадщину.

Вартість участі - 2500 грн (проїзд, програма активностей, благодійний збір коштів).

Проєкт реалізовуватиметься 27 липня на базі Сарненського історико-етнорафічного музею з 9:00 до 18:00 (включно з переїздом учасників).

Реєстрація на участь - у приватні повідомлення сторінки "Народна творчість" - прізвище ім'я, по-батькові, електронна адреса та номер телефону для зворотнього зв'язку для подальшого інформування щодо участі.

Термін реєстрації - до 22 липня 2022 р.

Популяризуймо рідне!
Плекаймо своє!
Передаваймо у спадок!
Наближаймо Перемогу!

Сарненський історико-етнографічний музей