Розмальовані фасади, брехливі листівки: у Рівному розпочалися провокації проти кандидата на посаду міського голови Юрія Вознюка

Конкуренти кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка вдаються до провокацій. Відтак, сьогодні Юрій Вознюк подав заяву до правоохоронних органів щодо вчинення вандальних дій у Рівному.

Додамо, що кілька днів у місті розкидають поліграфію із сумнівними написами з прізвищем Юрія Вознюка. Більше того, «чорні агітатори» розмалювали пам’ятник Симону Петлюрі, меморіал на Дубенському кладовищі, фасади будинків на вул. Соборній, Дубенській, Кн. Романа, а також вхідних дверях Будинку ветеранів по вул. Гур’єва.

- Я, як кандидат на посаду міського голови Рівного підтверджую, що ні я, ні представники політичної партії «За майбутнє», не причетні до розміщення чи вчинення вандальних дій. Наша партія вийшла вперед, займає лідерські позиції, відповідно конкуренти не маючи жодного компромату починають робити брудні речі. Ми здогадуємось, хто це зробив, а тому вимагаємо в поліції, щоб замовники цих брудних технологій були знайдені та понесли відповідальність передбачену законом.- наголошує Юрій Вознюк.

Міський голова Рівного Володимир Хомко розповідає, що настільки брудних політичних технологій не бачив за свої п’ять виборчих кампаній.

- Я бачив все. Але такого, щоб малювали на могилах ще не було. Юрій Вознюк зараз серйозний конкурент, а тому очевидно, що багато кому це не подобається. Поліція затримала тих, хто це зробив, і ми вже знаємо до якої політичної сили вони належать. Звертаюсь до нинішних кандидатів на посаду міського голови , вмійте програвати, - додав Володимир Хомко.

*політична реклама