Росія готується вдарити з білорусі по Волині, але у неї немає шансів, – військовий

Фото: Рівне Вечірнє.

Усе, що зараз там відбувається, свідчить про підготовку до нападу. 

Таку думку висловив військовий експерт Кирило Сазонов, пише Рівне Вечірнє з посиланням на телеканал «Апостроф»:

-«По всім цим приготуванням очевидно, що ворог готується вдарити по Волині зі сторони Білорусі. Там створюють контингент розміром у 170 тисяч, як і планували. Перекидання розпочалося з 15 листопада та триватиме приблизно до 5 грудня. До 15 грудня ворог буде повністю готовим. Важко спрогнозувати, коли буде нанесений удар. Але, знаючи любов росіян до дат, вони можуть зіпсувати нам або католицьке Різдво, або Новий рік. В складі цього ударного формування буде близько 60 тисяч професійних військових, а останні 110 тисяч – це мобіки та білоруси. Точно можу сказати, що в кінці грудня вони підуть на Волинь, а другий удар буде по Києву. Адже без серйозного удару по Києву російська влада не може схилити Україну до переговорів на компромісних умовах», – зазначив військовий.

 У кінці грудня вони підуть на Волинь, а другий удар буде по Києву. Адже без серйозного удару по Києву російська влада не може схилити Україну до переговорів на компромісних умовах

За словами Сазонова, українські військові більш, ніж готові до такого удару:

«Хлопців, з якими я воював, перевели на ці напрямки чекати удару. Я їх постійно «підколюю», що так вони просидять у лісі всю війну. Говорю, що розхвалені сили спеціальних операцій усю війну просидять на пеньках. Але хлопці мені відповідають, що вони тут не дарма. Треба розуміти, що ворога на цих напрямках чекають прекрасно підготовлені хлопці та офіцери, які воюють з 2014 року. Весь цей час тай йшли тренування. У нас на цих напрямках такі хлопців стоять, що у ворога немає шансів».