РОАФ ініціює проведення Кубка області у розширеному форматі

Ініційоване Виконкомом Рівненської обласної асоціації футболу опитування представників футбольних клубів щодо формату чемпіонату області-2022 показало, що у команд є бажання та можливість брати участь в головному аматорському футбольному турнірі Рівненщини. Втім, зважаючи на напружену ситуацію на північному кордоні та періодичні прильоти ворожих ракет, Адміністрація РОАФ вважає за доцільне з проведенням повноцінного чемпіонату поки не поспішати.

Натомість ми ініціюємо проведення Кубка Рівненської області з футболу у, так би мовити, розширеному форматі – до участі запрошуємо усіх охочих. Жодних визначених термінів проведення Кубка області наразі немає, оскільки поки що немає офіційних дозволів на проведення аматорських змагань від Української асоціації футболу та відповідних державних органів.

Але, щоб не втрачати час, виконавчий директор РОАФ Олег Кучер вже нині хотів би почути думку команд, дізнатися, хто готовий до участі у Кубку, обговорити різноманітні нюанси. Тож, прохання з запитаннями та пропозиціями звертатися до пана Олега за телефоном +380680070880.