Рівнеобленерго розпочало реконструкцію, завдяки якій рівняни матимуть надійніше електропостачання

Минулого тижня, згідно з планом Інвестиційної програми 2019 року розпочалися роботи з реконструкції розподільчої трансформаторної підстанції  РП-4, що знаходиться на вулиці Князя Володимира, 71. Дане РП забезпечує електропостачання мікрорайонів Північний, Грабник, центральної частини міста, зокрема вулиць Петлюри, Кавказької, Соборної, проспекту Мир. Про масштабність робіт свідчить і їхня вартість - понад 5,7 млн. грн. без ПДВ.

Комплекс робіт з реконструкції РП-4 передбачають технічну та будівельну частину. Зокрема, тут буде встановлено додатковий резервний силовий трансформатор, замінено всі наявні комірки 10 та 0,4 кВ на більш сучасні в комплекті з вакуумними вимикачами  виробництва Рівненського заводу високовольтної апаратури www.rzva.ua, передбачено також налаштування засобів диспетчерського та технологічного управління (ЗДТУ), пожежної та охоронної сигналізації. Орієнтовний термін завершення усіх робіт -  вересень 2019 року.

І хоча ПрАТ «Рівнеобленерго» намагатиметься мінімізувати планові знеструмлення, пов’язані з реконструкцією, просимо жителів міста з розумінням поставитися до можливих перерв у електропостачанні. Нагадаємо, на реалізацію заходів інвестиційної програми, затвердженої НКРЕКП, у 2019 році Товариством буде використано майже 21,2 мільйонів гривень, на будівництво, модернізацію, реконструкцію, технічне переоснащення обладнання Рівненського міського району електричних мереж. МИ працюємо для ВАС!

• ПрАТ «Рівнеобленерго»