Рівненський облмуздрамтеатр повертає квитки на найближчі вистави і концерти

У зв’язку з непередбачуваними карантинними заходами Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр на своїй ФБ-сторінці оголосив про те, що глядачі можуть повернути квитки на дійства, які були заплановані у театрі на найближчий час.

"Шановні глядачі!

У зв'язку з нестабільністю епідеміологічної ситуації і відсутністю остаточної визначеності щодо графіку гастрольних заходів на сцені нашого театру, це стосується і вистав, і концертів, просимо повернути квитки за місцем придбання: у касу театру, нашим адміністраторам або ж квитковим онлайн ресурсам.

Бажаємо здоров'я і лиш найкращого!"

Нагадаємо, що нещодавно Уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 жовтня. Відповідно до цього, регіони позначатимуть зеленим, жовтим, помаранчевим або червоним рівнем небезпеки поширення Covid-19, залежно від епідемічної ситуації. Маркуватиме регіони автоматизоване програмне забезпечення на основі алгоритмів і даних. Національна комісія ТЕБ та НС затверджуватиме дані.

І хоч відповідно до його норм заборонено проводити концерти, окрім організованих закладами культури і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності, комісія прийматиме рішення щодо рівня епідеміологічної небезпеки кожні 7 днів . А от рішення про послаблення рівня небезпеки переглядатимуть не раніше, ніж через 14 днів. Тож така непередбачуваність і нестабільність стоїть не сприяє роботі закладів культури.