Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат та Рівненська гуманітарна гімназія потрапили в топ-100 найкращих загальноосвітніх шкіл України

2 освітніх заклади Рівного потрапили в топ-100 найкращих загальноосвітніх шкіл України. Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат посів 43 місце. Рівненська гуманітарна гімназія посіла у рейтингу 78 місце у сотні найкращих.

«Важливо далі зберегти цей рівень і утриматися в цьому складі кращих шкіл. І це буває, звісно, непросто, і залежить дуже від багатьох чинників. Звісно, цілий ряд заходів для цього проводимо, намагаємось мотивувати наших учнів», – розповідає директор Рівненської гуманітарної гімназії Зоя Макарчук.

В міському управлінні освіти кажуть, що результати ЗНО – колективна праця педагогічного колективу, учнів та батьків.

«Ми гордимося цьогорічними випускниками, які набрали найбільшу кількість балів, тим самим сприяли розвитку престижності своїх заходів. На мою думку, рейтинг не є головним у визначенні результативності роботи того чи іншого закладу в цілому», – зазначає начальник організаційно-інспекторського відділу міського управління освіти Валентина Середюк.

Головним показником роботи закладів освіти, зазначає Валентина Середюк,  називають створення сприятливих умов для розвитку кожної дитини зокрема.

Зараз ТОП-10 шкіл Рівного виглядає наступним чином:

Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат
Рівненська гуманітарна гімназія
Рівненський природничо-математичний ліцей «ЕЛІТАР»
Рівненська гімназія «Гармонія»
Рівненський НВК №12
Рівненський академічний ліцей «Престиж» імені Лілії Котовської
Рівненська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №15
Рівненська українська гімназія
Рівненський НВК №2 «Школа-ліцей»
Рівненська ЗОШ І-ІІІ ст. №22