Рівненський нардеп під час сесії Рівнеради заявив, що пройде перевірку на детекторі брехні

Фото Суспільного

Нардеп-мажоритарник від «Слуги народу» Олександр Ковальчук з трибуни Рівнеради, де щойно виступав під час міської сесії, заявив, що сьогодні або завтра пройде перевірку на детекторі брехні, пише UA: Рівне (Суспільне).

Нагадаємо, про необхідність пройти такий тест на своїй фейсбук-сторінці заявив президент Володимир Зеленський: «…вважаю, що всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні. Якщо цією перевіркою буде встановлена хоча б найменша вірогідність того, що хтось із депутатів брав гроші за голосування на комітеті, цими депутатами мають зайнятися антикорупційні органи».

Зазначимо, що передувала цьому інформація у ЗМІ з посиланням на джерела, що буцімто 11-м обранцям від "Слуги народу" пропонували по 30 тисяч доларів за те, щоб вони не проголосували за певне питання. У списку цих одинадцяти обранців Олександра Ковальчука немає. Нагадаємо, нардеп від Рівного Олександр Ковальчук є заступником голови фінансового комітету.

Під час його виступу депутатка Рівнеради Анна Іванова закликала обранця вирішувати питання громади, а не «підігрувати олігарху Коломойському». У відповідь на це Олександр Ковальчук сказав, що попросить полі графолога внести у перелік питань те, чи має на нього вплив Ігор Коломойський.