Рівненським медикам, які залучені до процесу вакцинації виплатять премії

Мова йде про виділення додаткових коштів у сумі 941 тисяч гривень для заохочення медичних працівників, залучених до вакцинації у вихідні та святкові дні.

Це дуже важливе для громади питання, адже наші медики посилено працюють під час пандемії. Особливо це стосується тих медичних працівників, які працюють у пунктах вакцинації.

Нагадаємо, що у нашому місті мобільні бригади з вакцинації Центрів ПМСД Рівного вакцинують усіх охочих віком від 18 років у Центрах вакцинації проти COVID-19, що розгорнуто:

  • в приміщенні Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр (м.Рівне, вул. Театральна площа, 1)
  • в приміщенні Рівненської районної державної адміністрації (м.Рівне, вул. Соборна, 195).

Окрім того, щеплення проти коронавірусної інфекції проводять в Центрах ПМСД міста та у мобільних пунктах вакцинації проти COVID-19, які тимчасово розгортають у спальних районах територіальної громади.

Для багатьох людей саме вихідні дні є зручними для вакцинації. Тому ми зробили багато для налагодження процесу, а зараз також повинні стимулювати медиків, які жертвують власним часом для того, аби пришвидшити темпи вакцинації.

Саме тому ініціюю додаткове виділення коштів для преміювання бригад з вакцинації. Це той незначний внесок, що ми можемо зробити, аби подякувати їм за важку працю.

Я наполягав, і буду наполягати, що медики повинні бути забезпечені гідною оплатою праці, особливо у час боротьби з пандемією.

Дякую щиро нашим медикам від себе особисто та від імені усієї нашої громади!

Хто ще не наважився зробити щеплення, переборюйте свої сумніви і приходьте. Адже це найбільш дієвий спосіб боротьби з коронавірусом.

Олександр Третяк