Рівненська міська лікарня отримала новий рентген апарат

У міській лікарні №2 у Рівному встановлено новий рентген апарат New Oriental 100 МС. Цей апарат придбали за кошти міського бюджету. Він є одним з найновіших, які нині існують, рік випуску – 2021.

Зараз апарат працює в тестовому режимі. А медики вже помітили його беззаперечні переваги. Швидкість, простота у використанні, безпечність та компактний дизайн – це те, чим вирізняється цей апарат.

Безплівковий робочий процес забезпечує набагато більш зручний і швидкий результат, ніж звичайний радіографічний процес. Цифрова радіологія значно прискорює діагностику і спрощує процес обстеження. Порівняно із звичайними рентгенівськими рішеннями, цифрова ренгенографія набагато безпечніша, має більш високу якість зображення і з найменшою кількістю дози опромінення.

Надсучасний рентгенівський апарат допоможе медикам проводити діагностику пацієнтів та рятувати їх життя.

-Медицина є пріоритетним напрямком, який ми розвиваємо у нашій громаді. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб медики мали усі можливості для порятунку хворих від коронавірусу, а також продовжуємо забезпечувати медичні заклади міста новітнім обладнанням для порятунку життя мешканців громади, - зазначив міський голова Олександр Третяк.