Рівненська АЕС запрошує молодь міста-супутника до участі у творчому фотоконкурсі

Рівненська АЕС запрошує учнівську молодь міста-супутника до участі у дитячо-юнацькому фотоконкурсі «Енергоатом Junior #АЕС у кадрі».

Конкурс проводиться у восьми номінаціях: «Атомна енергетика України», «АЕС і екологія», «Я люблю свій край», «Дозвілля і спорт», «Репортажне фото», «Портрет», «Гумористичне фото», «Позажанрове або експериментальне фото» (із застосуванням Adobe Photoshop).

Кожен учасник може надати лише одну роботу у кожній з номінацій. Для участі можна надсилати як кольорові, так і чорно-білі фотографії, зроблені у 2021 році. Файл повинен бути розміром не менше ніж 2400х3600 пікселів. У разі потреби проведення фотозйомки поблизу Рівненської АЕС просимо звертатися до інформаційного центру «Полісся». Роботи оцінюватимуться за критеріями: якість виконання, оригінальність та ступінь емоційного впливу.

Заявки на участь, заповнені на відповідному бланку, та фотографії потрібно подати до 20 вересня поточного року на електронну скриньку: informcentre365@gmail.com. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до координатора конкурсу на РАЕС: 096 210 06 16.

Кращі роботи дітей візьмуть участь у фінальному етапі конкурсу, який проводиться серед молоді міст-супутників АЕС України та м. Київ. Переможці будуть визначені 1 жовтня 2021 року. Вони отримають дипломи та сувенірно-подарунковою продукцією, серед якої професійна техніка для фотографів.