Рівненщину у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі будуть представляти шість команд

Найкращі і найстарші учні спортшколи вже зараз виступають в головних командах міста. Особливо це стосується жіночого баскетболу, де ще теперішні школярки грають у дорослій Суперлізі за БК «Рівне».

Крім того, з майбутніх цьогорічних випускників ОСДЮСШОР повністю сформовані команди, які беруть участь у дорослій першій чоловічій та вищій жіночій лігах Чемпіонатів України. У Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі цьогоріч виступатимуть юнаки та дівчата 2006, сьомого та восьмого років народження. Перед тренерами усіх вікових груп на ці змагання традиційно стоять максимальні завдання.

Поки що єдина команда, яка стартувала у сезоні – це юнаки 2006 року народження. У першому турі, який відбувся у Львові, вони здобули три впевнених перемоги.

Пандемія та карантин не оминули і рівненський дитячий баскетбол. В ОСДЮСШОР дуже серйозно ставляться до загроз здоров’ю своїх учнів. Саме через це довелося пожертвувати спортивним результатом.

Вже з третього грудня у нашому місті у 27-й школі розпочнеться перший тур серед дівочих команд 2006 року народження. Грати з рівнянками приїдуть однолітки з Вінниці, Хмельницького та Чернівців.


 БК "Рівне"